Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Trouwringen

    

   Voor altijd

   Trouwringen kopen doet u waarschijnlijk maar 1 keer in uw leven. Het is een uitzonderlijke gebeurtenis en eentje waar u best wat tijd voor vrijmaakt. U zal uw trouwring namelijk uw hele leven lang dragen en dus is het ontzettend belangrijk dat u de juiste ring uitkiest. Een tijdloos design dat u ook over vele jaren nog even mooi zal vinden en een praktisch ontwerp dat maximaal draagcomfort garandeert, zijn daarbij ontzettend belangrijk.

   Om er helemaal zeker van te zijn dat u nu én later met evenveel genegenheid naar uw trouwring kijkt, maken wij de nodige tijd vrij om u bij uw keuze te adviseren. We overlopen samen met u wat u van uw trouwringen verwacht en gaan vervolgens op zoek naar de perfect match in onze collectie.

    

   Merken trouwringen collectie

   Amici | Aurodesign | D’euxx | Dora | F Or U | Traditions | Atelier P | Viventy | Titan Factory en vele andere….

   Of laat u liever trouwringen op maat ontwerpen? Dat kan ook!

    

   Trouwringen laten maken volgens uw ontwerp

   U kan trouwringen kopen uit de standaard collecties of unieke trouwringen laten ontwerpen door onze goudsmid. Zowel het model, het materiaal, de dikte als de edelstenen kan u zelf kiezen wanneer we trouwringen op maat maken. We vertalen uw voorkeuren daarbij eerst in een schets. Zo krijgt u een duidelijk en realistisch beeld hoe de ringen er zullen gaan uitzien voor we ze met veel liefde en uiterste precisie maken in ons eigen atelier.

   Met behulp van de laatste nieuwe technologie kunnen we een 3D ontwerp maken van uw ring. U krijgt een waarheidsgetrouwe foto te zien die het eindresultaat sterk benadert. Dit ontwerp wordt besproken met u en uw partner. Wanneer u tevreden bent over het resultaat kunnen we zelf een prototype van de ringen printen. Op die manier kan u de ringen zelf aan de vinger proberen alvorens we ze definitief tot leven brengen. 

    

   Voor ons mag het best persoonlijk zijn

   Bij Van Laer begrijpen we maar al te goed dat trouwringen kopen een bijzondere gebeurtenis is. Daarom maken we de nodige tijd vrij om u bij uw keuze te begeleiden. Dat kan trouwens tijdens onze openingsuren, maar evengoed op afspraak buiten die uren als u dat beter zou passen. Zo kunnen u en uw partner zorgeloos kiezen.

   En heeft u al eens nagedacht over de gravure? Uw naam en trouwdatum of een persoonlijke inscriptie mogen immers niet in uw trouwringen ontbreken. U heeft echter wel even de tijd om daarover na te denken. Doorgaans vragen we namelijk om net voor de trouwdatum nog even langs te komen voor het graveren, zodat we zeker zijn dat de ring perfect past op uw grote dag. Misschien bent u door alle zenuwen nog wel wat afgevallen sinds we de maat hebben genomen en ook in functie van de seizoenen kan de ringmaat wat afwijken.

    

   Ook interesse in een gepersonaliseerd kussen voor de trouwringen?

   De overhandiging van de ringen is een van de mooiste momenten op uw trouwdag. Ook de ringoverdracht door de getuigen of de bruidskindjes mag dus extra stijlvol gebeuren. Traditioneel worden de ringen op een kussentje overhandigd en ook dat ringkussen kan u bij Van Laer vinden. Meer nog, we personaliseren dat kussentje voor de trouwringen zelfs met uw namen en trouwdatum!

    

   Maak een afspraak!

   Om er zeker van te zijn dat we de nodige tijd kunnen vrijmaken en u de aandacht kunnen schenken die u verdient, is een afspraak maken om trouwringen te kopen zeker geen slecht idee. Laat u ons weten wanneer het u best past om af te spreken.

   Via de ringconfigurator  kan u alvast de ringen bekijken en samenstellen volgens smaak en budget en dit aan de actuele prijs.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »